понеделник, 5 март 2018 г.


Предлагаме Ви да се доверите на здравословните свойства на Лимонената вода...


Лимоновата вода съдържа в себе си множество полезни за човешкия организъм вещества. Тя осигурява нужните му количества от магнезий и калий, от фосфор и витамин С. 
За постигане на максимален лечебен ефект се препоръчва магическата течност да се взима два пъти дневно - сутрин и вечер преди сън. Heoбxoдимo e caмo дa изцeдитe eдин лимoн, дa мaxнeтe ceмĸитe, дa дoбaвитe вoдa и дa изпиeтe. A aĸo cи cъздaдeтe нaвиĸ peдoвнo дa пpиeмaтe тaзи нaпитĸa cъc cигypнocт щe изпитaтe пoлзитe ѝ въpxy здpaвeтo си.
Лимонова вода подсилва имунната система и действа благоприятно при стомашни неразположения. Тя подобрява и стимулира метаболизма в организма. Лечебната напитка подпомага възстановяването на нарушения баланс в перисталтиката и спомага за освобождаването от натрупаните токсини. 
Лимонената вода притежава способността да облекчава зъбобол и да придава свеж дъх. Като естествен антисептик лимонът се възприема за средство, което може да участва и в лечението на кожни проблеми. Тъй като цитрусовият плод е богат източник на витамини, лимонената вода благоприятства за подмладяване на кожата, допринася за придобиването на блясък на лицето.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.