четвъртък, 12 септември 2013 г.

Масажът с пчелен мед – една процедура насочена към пречистването на организма...


Първи, които използват способът на втриване в кожата на мед са древните тибетски лечители. Те били добре запознати с изцелителните възможности на пчелния мед - да направи кожата мека и гладка, да тонизира и стимулира организма. Чрез масажът те постигали усвояването от кожата на всичките полезните вещества съдържащи се в меда. Лечебният ефект се дължи на доброто взаимодействие с биологично активните вещества, намираши се в пчелния еликсир и механичното въздействие чрез мануалното втриване на ароматната течност в кожата.


Масажът спомага за снабдяването на мускулите и кожата с кислород и хранителни вещества. Има силно тонизиращо и имуноукрепващо действие. 


Медът подобрява кръвообращението, абсорбира токсините и стимулира бързото им отстраняване от организма. Възстановява еластичността и естествената мекота на кожата. Меденият масаж е особено препоръчителен при проблеми с целулита.
Използвани материали от: http://www.aromarelax.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=96&Itemid=128 и http://spainform.com/.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.