вторник, 7 август 2018 г.

Билковите амулети са чудесен подарък за всеки, които се нуждае от тайнството на природните сили...

За нашите предци те са били особено ценни, когато са се нуждаели от помощ и подкрепа. Когато са търсили късмет и щастие. Прадедите ни са се осланяли на магичните способности на билките, амулетите (талисманите) и тотемите на рода, за да създадат дом и семейство, добри и хармонични взаимоотношения, да си народят здрави и щастливи деца, да са имотни и плодовити.
Уважаеми, читатели на „Тайнството на билките и подправките”, имаме удоволствието да Ви представим нашия продукт - "Билкови амулети". Те са ръчно изработени, включват естествени материали и различни видове билки. Амулетът може да се изработи под формата на бижу - гривна, висулка или колие.
Те се създават персонално, според нуждите и потребностите на този, които ги поръчва. При изработката на амулетите се използва методът "плетене на мъниста с една кука" с естествени памучни конци. Изображенията, вплетени в билковите амулети са заимствани от българската народностна традиция и фолклор, смислово натоварени с пожелания за здраве, щастие, любов, брак, късмет, берекет и плодородие.
Снимка и билкови амулети: "Тайнството на билките и подправките"
За повече информация, Моля посетете албума "Билкови амулети" - http://tainstvoto.blogspot.com/2018/08/blog-post.html или във фейсбук - https://www.facebook.com/pg/TajnstvotoNaBilkiteIPodpravkite/photos/?tab=album&album_id=2105132439498577

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.