Важно е преди да
овкусите ястието с избраната от Вас подправка/ки да ги подържите в ръката си,
за да обмените енергиите си...
Така ще пробудите в растението желаното от вас
действие и вкусови качества… Когато готвите важно е да сте позитивно настроени,
с ведри и чисти мисли, дори можете да засилите действието на подправките като говорите
на готвената гозба и подскажете какво точно очаквате от нея.
Винаги
разбърквайте ястието по посока на часовниковата стрелка. Когато овкусявате с бахар
или с босилек, ястието ще ви дари с късмет и здраве, любов и благополучие. Ако подправяте
с анасон или дафинов лист, искате от ястието активирането на физическите си способности
и сили, изчистване на организма от негативните мисли и чувства.
Няма коментари:
Публикуване на коментар
Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.