неделя, 27 октомври 2013 г.

Масло от евкалипт....

Евкалиптовото етерично масло може да се прилага за лечение на симптомите на настинка, грип, бронхит, синузит, астма, възпалено гърло и запушване на носа. Мощен антисептик е и може да ни предпази от инфекции и да ускори зарастването на рани. Маслото бързо облекчава сърбеж при ухапване от насекоми. Тонизиращият аромат на евкалиптовото масло има успокояващ ефект върху ума и тялото. То помага за подобряване на настроението и намалява последствията от психическото и физическото натоварване. 
Маслото на евкалипта се препоръчва при процедури за изчистването от отрицателни енергии и зареждането с положителен заряд. Маслото съдържа специфични елементи, подпомагащи за очистителните процеси в организма след преживян стрес или болест. Евкалиптовото етерично масло стимулира търсенето на нови хоризонти. Евкалипта е особено подходящ за тези, които по някакъв начин се чувстват „задушени“, стресирани от заобикалящата ги среда. 
Терапията с билката дава възможност да се придобие по-голяма увереност в собствените си сили и да се добие чувство на волност и безгрижие. Благоуханията на евкалипта отключват усещането за по-голяма лична свобода… Оказва положителен ефект при дихателни проблеми, възпаления, болки в мускулите, ревматизъм и главоболие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.